Poziv na strukturirani dijalog – NAPOR i KOMS

Promeni veličinu fonta

bitmap logo you see sbm

Poštovani/e mladi, omladinski radnici/e, omladinski lideri/ke i predstavnici/e kancelarija za mlade,

Proces razvoja modela strukturiranog dijaloga u Srbiji pokrenuli su Krovna organizacija mladih Srbije i Nacionalna asocijacija praktičara/ki omladinskog rada. Asocijacije smatraju da je ovakav model neophodno razviti kroz konsultativni proces sa svim akterima koji će biti uključeni i zato vas pozivamo da zajedno promišljamo o modelu strukturiranog dijaloga u Srbiji koji će uključiti sve nas i uspostaviti mehanizam koji omogućava kontinuiran dijalog sa donosiocima odluka o svim pitanjima koja se tiču mladih.

Da biste učestvovali na jednom od 3 sastanaka koje organizujemo u Nišu, Novom Sadu i Beogradu dovoljno je da do 30. oktobra ispunite kratku prijavnu formu na linku: https://goo.gl/forms/2zNxvgkkWcOVywSr2

Detaljnije informacije o sastancima nalaze se u pozivu, kao i u programu sastanaka.

Za sve dodatne informacije možete kontaktirati Jelenu Stojanović, office@napor.net.

Realizaciju sastanaka omogućila je Delegacija Evropske unije kroz projekat: “Platforma za inovacije u oblasti nezaposlenosti mladih jugoistocne Evrope“ u kom od 2015. godine pored NAPORa učestvuje još 6 organizacija civilnog društva iz Crne Gore, Bosne i Hercegovine, Makedonije, Kosova, Albanije i Turske.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *